På födelsedagen!

Idag är det min födelsedag! Jag tycker det är en utmärkt anledning att passa på att scrappa en layout om mig själv! Det gör jag väldigt sällan… Men det kan vara en bra idé att faktiskt se till att göra det. Om man tänker att ens layouter en vacker dag kommer glädja barn och barnbarn, så borde de uppskatta layouter som handlar om just mig och inte bara dem själva! <3

img_8248

Bakgrundspappret är ett superläckert papper med guldglänsande partier. Det kommer från Theresa Collins, och det pappret tycker jag inte ni ska missa!

Jag har använt jättefina, små guldstickers för att skriva de egenskaper jag iallafall tror att jag har. Dessa stickers är mycket prisvärda! Du får ett ark med 270 bokstäver, siffror och tecken för bara en guldpeng! Bra va’?!

img_8249

Jag stansade ut några coola cirkeldie-cuts som jag placerade bakom fotona. Jag la också till några chipboard-dekorationer från Crate Papers serie Little You, pilen och kameran.img_8250

Det är väl klart att titeln ska vara JAG! Och så dessutom vara i guld!

img_8251

Material:
Teresa Collins Glam Factor Double-Sided Cardstock 12X12 – Gold Foil Textiles
Memory Box Die – Loopy Rings
Crate Paper Little You Glittered Chipboard 12X12 – Boy Accents W/Gold
Pebbles Spring Fling Thickers – Celebrate/Gold Foiled Foam
Alfabet Stickers ca 270 st – Guld
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles

Så sätt igång att fotografera er själva, och scrappa sedan! Kram på er.

ulrika

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *