Chokladkort med Lawn Fawn

Denna veckan har jag gjort ett Krya på dig kort och vad är bättre än att få Choklad när man är sjuk.

20160921_213145

Jag har använt mig av ett Sheena White Stamping Card och det har jag tagit den fulla höjden(A4) och sedan har jag skärt av den så att den blev 22,5cm bred. För att sedan få mina vikningar så att chokladen skall få plats har jag bigat min bas på 10,5 cm och 12 cm. Sen ville jag inte att kanterna skulle vara vita så jag färgade in kanterna med en Daubers och den härliga Distress Ink-Festive Berries.

20160921_214420

Här ser ni ”fickan” som jag har gjort med Sheena White Stamping Card i storleken 10,5×14 cm.  Jag har bigat den långasidan på 1, 2, 12 och 13 cm och sedan vände jag den och bigar den ena kortsidan på 1 och 2 cm. Den ena kortsidan lämnas helt obigad för att det skall vara kanten uppåt. Sedan har jag klippt upp båda hörnen som det ser ut på bilden och där jag har målat rött kan man helt klippa bort. För annars blir det svårt att vika hörnen 😉 .

20160921_220248

Här ser ni min ”ficka” från baksidan och det enda sättet få ihop den och att den håller är med Scor-Tape något man inte kan leva utan 😉 .

20160921_222004

Här ser ni min insida på mitt kort med min ficka som jag har dekorerat med samma cardstock på framsidan och även här färgat kanterna röda. Och den övre delen har jag satt ett rött cardstock för det blir ju så tråkigt med bara en vid insida och samtidigt ville jag ta upp färgen på kanten.

img_5900

Så här ser mitt kort ut när jag har stoppat i min chokladkaka och som ni ser så har jag satt fast ett band på baksidan så jag kan knyta ihop mitt kort.

img_5899a

Här ser ni min framsida på mitt kort där jag använt den söta stämpel från Lawn Fawn som jag har färgat in med Distress Markers och en vattenpensel.

Material:
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Get Well Soon
Scor-Tape 0.25″X27 Yds
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e
Zig Watercolor BrusH2O – Medium Tip
Distress Markers
Tsukineko Sponge Daubers 3/Pkg
Tim Holtz Distress Ink Pad – Festive Berries
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black

Så vem skulle inte bli glad när man får en så god present i posten. Nu får jag verkligen hoppas att min vän också snart kryar på sig.

Ha nu en bra tisdag nu när hösten har dragit in på riktigt.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *