Höstmys med Bo Bunny

Denna veckan har jag på nytt tagit fram min Misti Stamp Tool och gjort två olika kort med samma stämpel från Bo Bunny och en bakgrund med Distress Ink i höstfärger.

20161013_194243

Här ser ni allt som jag har tagit fram för att göra mina kort Distress Ink, vitt embossingpulver och vit färgdyna, stämplar och Sheena white stamping card.

20161018_210608

Här ser ni min färdiga bakgrund i mina höstfärger som jag blandat med distresserna tills jag var nöjd. På den andra sida har jag satt upp mina stämplar och sedan färgat in dem med min vita dyna och sedan är det bara att stämpla det rakt på min bakgrund.

20161017_220837

Här ser ni den andra bakgrunden som jag har stämplat med löven med clear embossing och sedan hällt vitt embossingpulver över och värmt med embossingfönen. Det vita syns ju inte förrän man lägger färg över det men oj då poppar det fram så här snyggt.

img_5938a

Här ser ni mitt färdiga kort med den bakgrunden som jag har gjort med den vita dynan-Unicorn.

img_5937a

Här ser ni mitt färdiga kort som jag gjort med det vita embossingpulvret. Texten är ett stickersalfabet som jag hade liggande och som vanligt så fattas det prickar över o:et för att det skall bli ett Ö, det löser jag med 2 st Rhinestones.

Material:
MISTI Stamp Tool
BoBunny Essentials Stamps 4X6 – Falling Leaves
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Hero Arts Hues Pigment Dye Ink Pad – Unicorn
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Kaisercraft Self-Adhesive Rhinestones 100/Pkg – Silver
Ranger Ink Heat Tool – Embossingfön

Visst är det mysigt med hösten, färgerna är så fina okej regnet gillar jag inte men det bästa är att man får tända ljus krypa upp i soffan med en kopp The och bara njuta av att sitta inne.

Ha en mysig tisdag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *