God Jul med Rox Stamps

Denna veckan blir det ett nytt julkort men denna gången med lite otraditionella färger, men varför alltid välja rött, grönt och vitt?!

20161129_231209

Den ny cardstock serien från Simple Stories-Winter Wonderland är inte så traditionell i sina julfärger och det tycker jag är läckert så jag föll för den direkt. Här ser ni mina saker som jag tänker använda när jag gör mitt kort, dock så ändrar det sig alltid lite under processens gång men det är ju det som är charmen med att hålla på med Scrapbooking eller hur 🙂 .

img_5966a

Här ser ni en när bild på min gran som jag har skärt ut med Snow Flocked Tree, under den utskärda granen så har jag satt Blizzard cardstocket och valt att ha snöflingorna uppåt. Det bruna med prickarna är samma cardstock men den andra sidan bara så det var väligt enkelt att välja vilka papper jag ville ha tillsammans denna gången.

img_5967a

På insidan har jag tagit den utskurna granen och satt som dekoration och jag bara älskar den härligt hjärtliga God Jul diesen från Rox Stamps.

img_5965a

Här ser ni mitt färdiga kort, den lilla God Jul rutan med granen har jag satt på vit Foam så att den kommer upp lite. Den embossingfolder jag använt för mina snöflingor är en jag köpte förra året och jag tror att jag typ har tre embossingfoldrar med snöflingor. Så nej jag har inte köpt årets variant men ni hittar en liknande om ni tittar i listan för material.

Material:
ROX Stamps Die ca 80 x 27 mm – God Jul med hjärtan 004
ROX Stamps Dies 5/Pkg Cut And Emboss – Korsstygn Fyrkantig 007
Memory Box Poppystamp Die – Snow Flocked Tree
Simple Stories Winter Wonderland Cardstock 12X12 – Blizzard
American Crafts Foil Paper Pad 6X6 – Christmas
Echo Park Embossing Folder 5X5.875 – Snowflake  (ej exakt den jag använt)
Ranger Adhesive White Foam Roll 1/2X1/16X2yd

Alla julkort behöver ju inte vara rött, grönt och vitt eller hur?!

Ha en härligt tisdag nu är det bara 18 dagar kvar till julafton 🙂 .

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *