God Jul med Crafters Companion

Denna veckan tänker jag visa mitt kort julkort som jag själv har skickat till våra vänner. Som tur är började jag tiiidigt i år då det var många detaljer att få ihop innan kortet var färdigt och jag hann precis lägga dem på lådan sista dagen..men jag hann 🙂 .

20161022_172340

Här ser ni min embossingfolder som jag körde igenom min nya Gemini och resultaten är grymt snyggt.

20161223_084439

Här ser ni den superfina diesen från Crafters Companion, den måste man embossa för att få fram det snygga detaljerna så visst det tar lite längre tid att göra då det blir två moment innan det är klart.

20161225_115410

Här ser ni alla lösa detaljer innan jag har fått ihop mitt kort och vad jag har använt för ”klistrigt media” för att få till mitt julkort. Om man tittar riktigt noga så ser ni också att jag har lagt lite Gilding wax i silver på mina träd och granar för visst är det snö på jul eller hur?

img_5999a

Det färdiga kortet med vår hälsning om en God Jul till er Alla.

Material:

Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Snow White – Hint of Silver
Sara Davies Contemporary Christmas Embossing Folder 5X7 – Elegant Snowfall
Sheena Douglass Scenic Winter Die – Winter Scene
Mandys Dies – God Jul 2
Pebeo Gilding Wax 30ml pot – Silver
3D Kuddar

Jag hoppas att ni alla haft en härligt jul och nu ett par dagars jobb och sedan är det att fira in det nya året.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *