Illustrator & Tonic Studio

img_6912 Jippiiiiii……….Nu har jag alla 216 pennorna av Spectrum Noir Illustrator, jag är lite sådan allt eller inget. Jag har lagt dom i Crafters Companion Spectrum Noir Universal Pen Trays i samma ordning som de ligger i butikens ställ. I butiken är det 16 pennor i varje rad och i detta stället 12 men de ligger i ordning.
spectrum-noir-2

Jag  gjorde ett ark i datan med alla färgnummer som jag skrev ut på Crafters Companion Neenah Classic Creast Card och sedan målade jag ett prov med alla färgerna, för färgen på korken stämmer inte helt med verkligheten.
spectrum-noir1
När jag provmålat så inser jag att jag lagt någon penna fel, skit också. Bara att skriva ut ett nytt ark, börja om och så slänga det felaktiga provet, men nej varför då? Visst kan man använda det till bakgrundspapper på ett kort, så då fick det bli så här.
tonic-studio

Materiallista:
Crafters Companion Spectrum Noir Universal Pen Trays – 6 Trays BLACK
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 – High Tide
Spectrum Noir Illustrator
Scor tape
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Ladies Day 1132e
Lawn Fawn Custom Craft Die – Happy Birthday Border
Bazzill Self Adhesive Foam Sheet 12X12 – Black
3L Crafty Foam Tape Roll Black 3/8´X13ft
Tonic Studios Super Trimmer

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Illustrator & Tonic Studio

 1. Tuija Eklund skriver:

  Hej Birgitta
  Vill börja med att tacka dig för all inspiration jag får av dig,av att se alla dina fina alster du gör.
  Skaparlusten har verkligen vaknat till liv igen för mig .
  Är en nybörjare i samlandet av de nya Illustrator pennorna som man bara älskar, så perfekta att använda.
  Såg att du gjort ett perfekt färgschema över dina pennor och undrar så var du hittat det.
  Finns det att ladda ner från någon sida här på nätet eller har du komponerat ihop det själv,
  hade varit roligt att kunna fylla upp med nya färger allt eftersom man införskaffar nya,
  och just ditt verkar vara det jag fastnade för.
  Ha en fortsatt fin dag
  Mvh Tuija

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *