40 års present!

img_8223

Hej på er!

Jag har kärat ner mig i denna nya serien från Pink Paislee som heter Moonstruck! Så nu när en scrapvän fyllde 40 köpte jag även serien till henne i present och den blev mycket uppskattad.

img_8230

Men då jag även är ett Lawn Fawn fantast var jag tvungen att även lägga med ett litet kit från dom:-)

img_8232

Kortet till presenten som ni ser överst är också gjort med pappren från serien. Jag stansade ut ordet hello i guldpapper samt i foam och limmade ihop dessa, så fick jag lite höjd på texten. Till alla er som älskar Thickers alfabet och liknande. Om ni har ett favorit alfabet hemma i dies eller andra ord dies, då kan ni göra egna Thickers med hjälp av foamen:-)Foamen finns i flera färger, annars kan man göra som jag, och sätta ett annat papper ovan på. Så ni får precis den färg ni vill ha.

Om två veckor får ni se en layout som jag gjort av papper från denna serien.

Ha det så gott, så ses vi februari!

Material
Pink Paislee Moonstruck Cardstock 12X12 – Paper 02
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Hello
Bazzill Self Adhesive Foam Sheet 12X12 – Black
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold
Lawn Fawn Custom Craft Die – Year Four
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Four

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på 40 års present!

  1. Pingback: Första stegen |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *