Tulpaner

IMG_8549

Hej på er!

Idag kommer det ett enkelt kort med ett av Altenew´s senaste stämplar som kommit in i butiken. Vill du göra enkla och snabba kort så är dessa stämplar att rekommendera, finns även tillhörande dies till de flesta av seten. När jag satt och gjorde detta kort så kändes det som om våren var på gång, men nu ligger det snö på backen igen. Suck! Jag som vill ha vår!!!!!!! 🙂

Varje  set innehåller flera stämplar och varje motiv är uppdelat i flera delar så man lätt kan få effekter på stämplingen. Det man behöver till är olika färger på stämpeldynorna. Så gärna minst två av varje färg. Först stämplar man ( i detta fallet) stjälkarna och bladen i en ljus grön . Sedan byter du stämpel och tar en mörkare grön för att stämpla ”skiftningarna” på bladet. Jätte roligt! Finns mycket olika blommor , men även lite annat. In och titta här så ser du hela sortimentet. Hoppas att vi ses om två veckor igen och att då våren har kommit!

Material
Altenew Clear Stamp 6X8 28/Pkg – Tulips
Altenew Dye Inks – Summer Afternoon
Altenew Dye Inks – Green Fields
Altenew Dye Inks – Red Sunset
Altenew Dye Inks – Shades of Purple
Jillibean Soup Shaker Card Sequins 960/Pkg – Reds/Pinks

Kram på er!

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *