Bara vi två…

Hej. Idag ville jag testa det nya märket, Clarity stamps, med siluett stämplar som kom in i veckan. Det är riktigt kraftiga, tjocka stämplar för att vara clearstamp. Bakgrunden har jag använt Gel plate och en stencil för att få cirklarna när jag rullar ut färgen. Du stryker bara lite färg från en stämpeldyna, vilken som, och rullar ut den jämt över Gel plattan. Sedan lägger du stencilen över och rullar över med rollern så att det blir ett jämt lager med färg. Just den jag har är slut i butiken men liknande finns HÄR och HÄR. Sedan tar du bort stencilen och lägger över ett papper och rullar över med rollern. När du har gjort det drar du bort pappret och du får ett ”negativt” mönster.

Stämplarna har jag använt enbart svart Memento. Runt kortet har jag strukit/ritat några streck med en limpenna. När limmet är nästan tort så har jag lagt på en foliefilm som jag strök/gnuggade fast lite lätt över limmet innan jag drog bort folien.

Material:
Bazzill Cardstock, White – helt slät    
Bazzill Cardstock – Orange Peel Black   
Stampendous Frans Creative Palette  
Inky Roller Brayer
Claritystamp Unmounted Clear Stamp Set – Wee Folk 1  
Claritystamp Unmounted Clear Stamp Set – Wee Trees  
Claritystamp Unmounted Clear Stamp Set + Mask – Wee Village  
Zig 2 Way Glue Pen  
Thermoweb Deco Foil

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *