Blått, blått och lite klet!

IMG_9143

Detta med ”klet” är ju jättekul! Varför gör jag inte det oftare? Jag var hos en vän under påskveckan och scrappade. Hon är en av mina bästa vänner, vi gick i gymnasiet ihop. Förutom lång vänskap så har vi mycket gemensamt och att pyssla är en sak som vi gör ihop. När jag hade ett barn så träffades vi mer regelbundet , men nu med två barn så har vi inte fått till det lika ofta. Till skillnad från mig så ”kletar” hon mycket, så när hon satt där med stenciler och olika paster, så var jag bara tvungen att hänga på.

IMG_9144

Så jag tog en stencil jag hade med mig och så lånade jag hennes Distress Grit paste och kleta lite på ett papper från Kaisercraft senaste serie. Spraya på lite Heidi swap mist och detta var resultatet. 2 dagar senare åkte jag till Cili in Papers och köpte på mig både Grit paste och en pasta som spricker. Här ska kletas mer!

IMG_9142

Slängde även ihop ett kort snabbt när jag ändå höll på:-)

Hoppas att ni har det gott och att vi ses i maj!

Material
Tim Holtz Distress Grit Paste 113 ml
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Indigo Skies
Kaisercraft Indigo Skies Foiled & Die-Cut Cardstock 12X12 – Choose Happiness
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Navy
Osäker på vilken tejp jag har på kortet då ettiketten är borta på min , men tror det kan vara denna:
Kaisercraft Glitter Tape 15mm x 5 meter – Gold
Kaisercraft Indigo Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Chambray
Kaisercraft Indigo Skies Double-Sided Cardstock 12X12 – Washed Out
Heidi Swapp Stencils 6X6 – Chevron

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *