Kleta – kladda

Nu har även jag provat på att kleta och kladda – åh, vad roligt det är. Då har jag fastnat även här 🙂 Jag visar mina första försök. Det finns mycket mer att lära än, men Rom byggdes inte på en dag. Jag har testat lite olika metoder på bakgrunden. Här är det första…

Här grundade jag med Soft matte gel. Målade sidan med några olika blå nyanser med Distress Stain. Använde stenciler från Vicki Boutin och Gesso HÄR finns några olika (jag har ett annat). Bubblorna har jag lagt ett lager med Glossy accent. Stämplarna kommer från ett sett från Tim Holtz. Det andra…

Bakgrunden är med Distress Oxide och vatten. Några olika stenciler och svart Distress ink med blending tool. En textstämpel som jag har stämplat lite här och där. Stämplarna är lite småtokiga hundar. Hundarna är målade med Spectrum Noir Illustrator pennor. Sedan är de utklippta. Ögonen på fiskarna (det första uppslaget) och hundarna har jag gjort med Nuvo Crystal Drops. Det tredje…

Här är bakgrunden med Color Burst och vatten. Bakgrundsstämplar är från ett set från Tim Holtz. Några stenciler. Katterna är delvis målade med Illustrator pennor. Alla uppslagen är målade i min Journalbok.

Material:
Uppslag 1:
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte
Vicki Boutin Mixed Media Stencil 3 Pack – Circle
Tim Holtz Distress Stain 
Inkssentials Glossy Accents 
Tim Holtz Sea Life CMS304 (Tyvärr hittar jag den inte i shoppen)
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Gloss White 651n och Ebony Black 650n

Uppslag 2:
Tim Holtz Distress Oxide
Tim Holtz stenciler; Hearts, Direction och Set 26.
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tim Holtz Distress Ink Pad
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Puppy Dog Tales
Spectrum Noir Illustrator

Uppslag 3:
Ken Oliver Color Burst Powder  
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Cat Among Pigeons
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera 
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 27  och Stars   
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Golden Crystal 950N

Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8

Ni som inte har testat än – gör det för det är hur kul som helst.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *