Mera Art Journal

Art Journal igen, denna sida fick mer färg än min första sida som jag visade för några veckor sedan. Grundade sidorna med transparent gesso och sedan målade jag med Primas akrylfärger. Tyvärr finns inte masken kvar som jag gjorde mina klockor med i hörnen men det finns en massa andra fina masker. Katterna är målade med Spectrum Noir Illustrator pennor. Ja då var sida 2 klar i min Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8″ bok, undrar vad jag skall hitta på till nästa uppslag.

Materiallista:
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dyan Reaveley´s Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Cat Among Pigeons
Kaisercraft Dies & Stamps – Flutter
Faber Castell Stamper´s Big Brush Pen Gift Set 15/Pkg
Prima Finnabair Art Basics 3D Gloss Gel 473ml – Transparent
Prima Marketing Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint
Spectrum Noir Illustrator
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Morning Dew 677N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *