Ett kort till en student

Visst behöver väl inte ett studentkort vara blått, vitt och gult? Nä, jag tänkte väl det… Visst, jag har gjort massor av sådana kort också, men till den här killen var det kul att göra ett lite annorlunda studentkort! Så här blev det:

Det var en arbetskompis som beställde detta, och hon berättade att Fredrik har gått på Franska skolan, och är en mycket modemedveten unga man. Därför tyckte jag att dessa papper ur Authentiques serie Dapper passade alldeles utmärkt! De går ju till och med i franska flaggans färger, blått, vitt och rött! 😉

Jag använde min favorit-form: cirklar! 🙂 Självklart finns de perfekta diesen för att kunna stansa ut cirklar i olika storlekar. Tonic Studios har ett set med 14 cirkel-dies där den största mäter 14 cm i diameter. Se material-listan.

Serien Dapper köper du i butiken som ett collection kit. Det innehåller 16 stycken dubbelsidiga (superläckra!) papper plus ett ark med stickers! Det är några av dessa stickers ni ser på och inuti kortet.
Du kan också köpa Dapper-papprena som ett 6×6 tum stort paperpack, och då får du hela 24 papper, tre av varje design.

Material:
Authentique Collection Kit 12X12 – Dapper
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Raven

Ha en finfin lång-helg! Det kommer jag att ha, för jag befinner mig i Amsterdam ända till söndag! Tjing!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *