Art Journal

Hej! Nu har jag ”kladdat” i min Art Journal igen – så himla kul 🙂 Jag började med att stryka ett lager med Basics Soft Matte över hela ytan. Sedan stämpla blommorna och täcka dem med drawing gum. Denna gång strödde jag lite färgpulver över sidorna och därefter sprejade jag vatten över. ”Duttade” sedan med en bit hushållspapper över tills jag blev nöjd med färgresultatet. När all bakgrundsfärg var klar så gnuggade jag bort drawing gum.

Blommorna målade jag med Brush pennor. Bladen målade jag med Illustratorpennor eftersom jag stämplade dem efter att bakgrunden var målad.

Naturligtvis fick det vara lite glitter med. Jag strök lite glimmerpasta på en stencil.

Material:
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8   
Dyan Reaveleys Dylusions Cling Stamp Collection – Fancy Florals   
Pebeo Drawing Gum 45ml   
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte  
Spectrum Noir Illustrator
Ken Oliver Color Burst Powder 
Faber Castell Stamper’s Big Brush Pen Gift Set 15/Pkg  
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Dot Fade  
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Silver Gem 951N   
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *