Kaisercraft – Keepsake

Till det här kortet har jag använt mönsterpapper från Kaisercraft´s serie Keepsake ett 6½” block, dessa papper finns inte i butiken ännu men är på väg in. Den där rostiga saken har jag gjort av papperslera från Tonic Studio i en form från Prima och målat med Rust Pate Set från Prima. Använder mig nästan allt av vita blommor som jag färgar in till det jag vill. Gallret är gjort med en dies från Kaisercraft.


Insidan fick också mönsterpapper och etiketten att skriva på skar jag ut från ett mönsterpapper.

Materiallista:
Mönsterpapper Kaisercraft Keepsake
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Bark
Kaisercraft Die – Texture Woven
Prima Marketing Finnabair Art Extravagence Rust Paste Set
Tonic Studios Forever Moments Memory Clay – White 559E
Prima Marketing Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Object Labels2
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards
Blommor
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame´
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Mustard


Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *