3 kort och 2 tags

Hej på er!

Hoppas att ni har en underbar sommar och att solen skiner på er.
Jag har testat att färglägga lite kort och tags på lite olika sätt.
Jag har börjat på samma sätt med alla 5 sakerna, stämplat och embossat.

IMG_0218

Innan jag började måla på detta papper så har jag sprayat gott med vatten på. Sedan tog jag lite färger från mina vattenfärger från Prima och bara doppa penseln på olika ställen på pappret så att det som är embossat kommer fram.

IMG_0223

IMG_0224

På denna gjorde jag om samma procedur och spraya hela pappret med vatten. Sedan spraya jag på Dylusions spray ink i en liten behållare, vet inte vad de heter men ni ser den vita på bilden.Sedan tog jag en pensel och bara målade på lite.

IMG_0225

IMG_0227

Här ångra jag mig att jag spraya vatten först då färgerna inte blev så starka,så jag torkade av mycket av vatten och drog några drag till med penseln. Dylusions ink spray  (som för övrigt är min nya stora förälskelse just nu) fick även vara med på denna tag och kort nedan, men här spraya jag direkt på istället för att ta på färgen med pensel.

IMG_0230

På sista tagen så målade jag med mina Distress ink stämpeldynor. Jag stämplar lite på mitt underlag (skydd för bordet) därifrån plockar jag sedan upp färg med vatten och en pensel.

Sedan dekorerade jag korten och tagsen innan dom var helt klara.

IMG_0302

IMG_0305

Detta med färgläggning är nytt för mig och såhär såg det alltså ut när jag testade mig fram att färglägga på olika sätt. Nu gäller det bara att öva och lära sig mer saker. Det jag lärde mig denna gång var att för min del så ska jag inte använda vatten med Dylusions ink spray, då färgerna blir mycket svagare med vatten och jag älskar färg!

Hoppas att vi ses om två veckor!

Material
Tim Holtz Distress Mixed Media Heavystock Tags 8 20/Pkg
Tim Holtz Distress Watercolor Cardstock 10/Pkg 8.5X11
Prima Marketing Watercolor Confections Watercolor Pans 12/Pk – The Classics
Ranger Dylusions Ink Spray
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Cat Among Pigeons
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collection – The right words
Ranger Ink Dyan Reaveley Dylusions Cling Stamp 4/Pkg – Background Love
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collection Around The Edge

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på 3 kort och 2 tags

  1. Anna skriver:

    Wow!!! Tokläckert!!!!😍😍😍

  2. Annika skriver:

    Tack för tipsen, gillar effekten ink och vatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *