”Stämpla” bakgrund

Hej. Idag har jag gjort några kort i olika storlekar men med samma princip. Jag har fått inspiration från Jennifer Mcguire. Har färgat in akrylblock med Distress Ink och därefter sprayat över med lite vatten. Trycker akrylblocket mot ett ”akvarell papper” och låter det få ligga kvar med en ”tyngd” några minuter, så att färgen drar in i pappret.

Det stora kortet har jag bara stämplat en växt och en text med svart. Sedan har jag dragit en linje med en glitterpenna i kanten av bakgrunden. Tyvärr syns det inte.

På kortet med skeppet har jag medvetet inte låtit färgen dra in i pappret ”fullt ut”. Havet har lite krusningar eller vågor. Glossy accentsdroppar får föreställa vattendroppar 🙂 Även på detta kort har jag lite glitter .

Detta kort har jag stansat ut med den nya diesen som ger ”raksöm och zigzag” 4″ x 4″. Fjärilen har fått gulfärgat glitter i ytterkant på vingarna.

Material:
Canson XL Watercolor Paper Pad 9X12 – 30 Sheets
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Canvas/Typhoon
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black  
Tim Holtz Distress Ink Pad
VersaFine Ink Pad
Tim Holtz Cling Rubber Stamp Set 7X8.5 – Wildflowers
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies 4/Pkg – Detailed Butterflies, Mini
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 6/Pkg – Stitched Squares
Kaisercraft Clear Stamps 6X4 – Friend Background Sentiments
Kaisercraft Clear Stamps 6X4 – Birthday Background Sentiments
Mitt skepp hittade jag i mina gömmor, men liknande hittar du HÄR
Crafters Companion Leonie Pujol Glitter Brush Pens 3pk – Bright Lights 
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Inkssentials Glossy Accents

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *