Art Journal

IMG_0153

Hej på er! Hoppas att ni har en fortsatt härlig sommar! Som alla andra i Cili in Papers DT gäng så har även jag gett mig på detta med Art journal.
Till denna sida i min bok har jag använt mig av Dyan Reaveley´s Dylusions Sheets. Det finns tre varianter av denna i butiken och jag har köpt två. Man kan säga att det är som målarböcker. Tycker att det är riktigt avkopplande att sitta och färglägga. Denna bild har jag målat med Dylusions Ink spray. Sprayat lite färg i en skål och sedan målat med pensel.

Jag grundade min sida i min art journal med gesso och sedan målade jag med akrylfärg från Prima. Efter jag målat klart bilden i min ”målarbok” så klippte jag ut tjejen, blommorna och texten och klistra in i min journal. Sedan var den klar! Cicci tipsade mig om att datum märka det jag gör och det var ett bra tips tycker jag.

IMG_0242

Hoppas vi ses om två veckor då ska jag visa upp ett annat uppslag i min art journal. Ha det så gott så länge!

Material

Dyan Reaveleys Dylusions Coloring Sheets 5X8 – Set 2
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Lime Peel
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – After Midnight
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – London Blue
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Cut Grass
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Fresh Lime
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Bubblegum Pink
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8

Kram
maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *