Kaisercraft-kort del 1

Hej! Ulrika här. Jag hoppar in idag, en måndag. Min vanliga bloggdag är onsdagar, men i onsdags var jag på resande fot och hade missat att schemalägga det här inlägget. Så ni får se det först idag. I övermorgon är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Då blir det del 2 i serien med Kaisercraft-kort.

Ibland behöver man ”rensa” lite bland sina spillbitar. Jag tog tag i några mappar med fina papper som blivit liggande för att jag först tyckte att jag var klar med dem… Jag hade ju redan gjort några DT-alster för Cili In Papers med dem. Men det fanns ju många fina papper och dekorationer kvar i den där mappen ju! Det blev några kort till!

Serien heter Ooh La La och kommer från Kaisercraft. Den är inte helt ny, och en del papper har redan sålt slut. Så skynda, skynda för att få fatt på de fina papper och dekos som ännu finns kvar!


Det är enkelt att göra kort med bara mönsterpapper och söta diecuts!

Jag fäste diecutsen med 3D-kuddar så att de ”poppar upp” lite från pappret.

Bakom diecutsen fäste jag utstansade ramar. Just dessa dies jag använt kommer från min egen scrapvrå, men du hittar många fina ram-dies i webshopen!

Korten fick några stickers med charmiga ord och fraser.

Material:
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Ooh La La
HÄR hittar du hela serien Ooh La La
Kaisercraft Cardstock Stickers 12X12 – Ooh La La
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Ooh La La
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – Black Mini

Vi ses på onsdag! 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *