We are the world

IMG_0456

I sommar var jag på Gothia Cup i Göteborg. För er som inte vet så är detta världens största fotbollsturnering för ungdomar. Jag spelade själv fotboll i över 10 år, men kan inte säga att jag ser så mycket fotboll längre. Men denna cup har något speciellt, man behöver inte älska fotboll för att slukas med i stämningen. Att se alla dessa glada människor från alla hörn i världen enas genom att spela fotboll är fantastiskt. Oavsett om du kommer från Keya, Filipinerna eller Sverige så enas alla genom att spela ihop. Att se ett afrikanskt lag spela boll kan vara som att se en uppvisning i dans. De ser mer ut som de dansar fram än springer och sådana hejaklackar de kan ha! WOW!

När jag var yngre så var jag på Gothia Cups invigning 9 år på raken och där spelades alltid We are the world. När man står där på Ullevi med människor från alla nationer och håller varandra i händerna och sjunger denna sång så kan man undra varför världen inte alltid kunde se ut så.

IMG_0455

Nä, nog om fotboll:-) Men detta blev layouten av den upplevelsen, en We are the world.Jag har målat med gesso först och sedan målat med Prima´s färg som glänser så fint. Jordgloben har jag stansat ut från ett vitt papper som jag sprayat med Heidi Swapp´s mister. Sedan har jag använt en lim penna från Nuvo som jag dragit över globen och sedan värmt på med min embossing fön. När limmet blir varmt så blir det kletigt. La sedan på en foil från Crafter´s Companion som inte kräver värme. När jag tar bort foilen så fastnar den där limmet var. Blev en härlig effekt tycker jag.IMG_0457

Sedan stämpla jag lite, som jag färglade med dessa pennor ovan på bilden. Klart!

IMG_0454

Ha det så gott och ta hand om varandra!

Material
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Rich Turquoise
Heidi Swapp Color Shine
Dyan Reaveleys Dylusions Cling Stamp Collection – Dy’s Alphabet
Dyan Reaveley’s Dylusions Paint Pens 6/Pkg – Basics
Ranger Ink Dyan Reaveleys Dylusions Paint Pens 2/Pk
Ranger Ink Dyan Reaveley Dylusions Cling Stamp 6/Pkg – Further Around The Edge
Tonic Studios Nuvo Glue Pen – Medium – 203n
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Globe
Faber Castell Stamper’s Big Brush Pen – White
Crafters Companion Foil Roll – Silver

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *