Get kort:-)

IMG_0723

Hej på er! Hoppas att ni har det bra! Denna vecka visar jag er tre kort som jag gjorde i somras på en pysselträff hos en vän. Jag har använt mig av samma stämpel och dies och motivet är målat på samma sätt. Men jag har använt mig av olika stenciler och paster.

Pasterna säljs i 3-pack och kommer ifrån Prima och de har olika ”sten” effekter. Ni hittar den här. Min favorit är den som ser ut som betong, den har jag använt på kortet nere till vänster. Kraftig pasta som ger demission till kortet.

IMG_0462

Jag började med att stämpla upp ett gäng getter och sedan stansade jag ut dom.

IMG_0465

Som ni ser så stansar den inte bara ut runt själva motivet, som är det vanliga med en dies utan här får man även med fler delar när man köper diesen. Så i detta fall stansade jag även ut huvudena och satte de på en 3D kudde så att geten inte blev så platt.

IMG_0464

Jag färglade dom med mina distress oxide och stämplade upp dom med Archival ink. Jag tänkte jag skulle använda den svarta dylusions paint med att måla ögonen lite extra, men så blev det aldrig.

IMG_0466

Sedan monterade jag dom och satte på texter som jag stämplat upp från olika Dylusions text stämplar. De har verkligen roliga och tänkvärda texter på sina stämplar.

Ha det nu så gott! Så ses vi i november, hoppas jag!

Material
Prima Marketing Stone Effect Pastes 3x100ml – Pumice, Limestone, Concrete
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Hipster
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4/Pkg – Hipster Goat
Fästkuddar 3D, stl. 5x5x1 mm, 2ark
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Faded Jeans
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Vintage Photo
Tsukineko Sponge Daubers 3/Pkg
Tsukinenko Fantastix Coloring Tool For Wet & Dry Media 6/Pkg – Bullet Point
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Stamps

 

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

4 svar på Get kort:-)

  1. anna uhras skriver:

    Wow!! Så häftigt!! Så läcker effekt!! 💙 Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *