Art journal

IMG_0720

Hej på er! Här kommer två uppslag ur min art journal. Jag gick länge och titta på dessa färdiga tryckta bilder från Dylusions i butiken innan jag köpte dom och nu har jag köpt på mig ett paket till för de var så roliga.

IMG_0721

Det finns 4 olika paket att välja mellan. I två av dom är bilden tryckta på canvas och i de andra två är det ett glattare papper. Mina är från ett av paketen med canvas bilder. Dessa bilder är för limmade på baksidan så de är lätta att fästa i min art journal.

IMG_0719

Det jag gjort är att jag försökt att härma den förtryckta bilden och gjort ett uppslag i min art journal. Skönt när man inte behöver hitta på själv utan bara tolka en annans bild. Det kan jag uppskatta ibland. Bakgrundsfärgen har jag kladdat på med en våtservett, väldigt smidigt sätt att få på färg på en större yta. Dessa våtservetter får gärna vara lite torra för att fungera bäst , tycker jag.

IMG_0710

Nu är det inte långt kvar till Meet and Greet, hoppas att vi ses!

Material
Dyan Reaveley’s Dylusions Adhesive Canvas
Dyan Reaveleys Dylusions Paint 59 ml – Calypso Teal
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Jay
Ranger Ink Dyan Reaveleys Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dyan Reaveleys Dylusions Paint 59 ml – Black Marble
Vicki Boutin Mixed Media Stencil 3 Pack – Circle
Dyan Reaveleys Dylusions Paint 59 ml – Pure Sunshine
Dyan Reaveleys Dylusions Paint 59 ml – Squeezed Orange
Dyan Reaveleys Dylusions Paint 59 ml – Bubblegum Pink
Dyan Reaveleys Dylusions Cling Stamp Collection – Dy’s Alphabet
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collection
Dyan Reaveley’s Dylusions Cling Stamp Collection Around The Edge
Dyan Reaveley’s Dylusions Paint Pens 6/Pkg – Basics

Kram
maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

4 svar på Art journal

  1. Anna skriver:

    Tokläckert!!! Så häftigt och superinspirerande !! 😍😍😍 kram Anna

  2. Jessica Berggren skriver:

    Riktigt härliga uppslag med fantastiska färger❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *