Canvastavla

Hej! Idag visar jag min första canvastavla.

Jag började med att måla över canvasduken med vit gesso. Finns liknande HÄR. Sedan målade jag över med vit akrylfärg och pearl white. Hade förberett med att tryckta ut papperslera i silikonformar. Lät dem torka över natten innan jag tog loss dem. En bit säckväv i nedre vänstra hörnet som målades fast. Sedan var det bara att limma på ”stuckaturen” och nyckelhålet innan jag målade dem. Stansade ut klockan med visare i det lite tjockare pappret bak i ett kollegieblock. Dien är en gammal Tim Holtz die som jag har haft i många år. Målade den innan den limmades på. Tog lite gamla blommor, några målade jag vita men blev lite grå vilket jag tyckte om. Innan jag limmade fast blommorna med limpistolen lade jag en liten bit ostduk och en snör bit under.

Jag har strukit över med silvervax lite här och var. Blommorna fick rikligt med Glitter Gloss.

Det här var riktigt kul – inte sista gången. Bra är att man kan använda gamla saker som ligger och tar plats eftersom man kan måla över dem. 🙂

Material:
Prima Marketing Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Jacquard Lumiere/Neopaque Pack – Pearl White
Jacquard Lumiere/Neopaque Pack – White
Prima Marketing Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Moulding 1
Prima Marketing Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Keyholes
Tonic Studios Forever Moments Memory Clay – White 559E
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Pebeo Gilding Wax 30ml pot – Silver
Tim Holtz Idea-0logy Chipboard Quote Chips 58/Pkg – Word & Phrases
Tim Holtz Alterations – Weathered clock 657190
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards
Blommor

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Canvastavla

  1. anna uhras skriver:

    Så ljuvt och sirligt vackert!! Beundrar detta!! Härligt!! 💖 kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *