Höstlövshälsning – Concord & 9th

Hej alla!
Idag är första dagen för mig på CiliInPapers-bloggen! Tidigare har ni kunnat möta mig på DesignInPapers-bloggen men nu har jag som sagt var flyttat hit och det ska bli så kul att botanisera runt i sortimentet och kunna visa Er här 🙂

I mitt första inlägg har jag använt ett favoritstämpelset som jag faktiskt hittade i New York när jag var där förra julen – jag älskar det! När jag kom hem ”gick jag på chefen” och sa att hon bara måååååste köpa in dessa stämplar och det gjorde hon!! Så nu finns de i butiken!! Jag stämplade upp flera olika varianter och tre av dem blev kort.
En sak är märklig… varför stämplade jag lövet åt samma håll på alla kort? Det ser jag först nu! 😀

På första kortet har jag stämplat det gröna med Distress Oxide, själva lövet med brun dyna samt embossat med Clear embossingpulver. Även texten är embossad.
Från det matchande die-setet stansade jag ut Grateful i Lawn Fawn-papper samt satte en brun ”skugga” snett bakom. Har monterat på ett kort med ett Lawn Fawn-papper bakom.

okt17 concord&9th P1190519
På nästa kort stämplade jag på craft cardstock, det gröna och orangea bakom lövet är Distress Oxide samt Lawn Fawn-dynor. Även här matchat med papper från Lawn Fawn.okt17 concord&9th P1190518
Här har jag enbart embossat texten. Lövet är stämplat på ett vitt papper, utstansat och monterat på craft cardstock med 3D-kuddar vilket dock syns dåligt på bilden. Höstfrägerna går igen i papperet – varifrån? Jo, från Lawn Fawn så klart 😉okt17 concord&9th P1190517

Material:

Concord & 9th Clearstamps 4×8 – Lace Leaf
Concord & 9th Dies – Grateful Leaf
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad
Lawn Fawn Ink Cubes
Ranger Ink Superfine Embossingpowder – Clear

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6×6″ – Perfectly Plaid Rainbow
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6×6″ – Perfectly Plaid Fall
Lawn Fawn Trimmings Hemp Cord – Lime 

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Funky Tape Runner
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Craft Tacky Glue
3D-kuddar

Ranger Ink Heat Tool – Embossingfön

Det var allt från mig denna veckan. På återseende! Scrappa lugnt!

lena dip

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Höstlövshälsning – Concord & 9th

  1. anna uhras skriver:

    Underbara höstkort Lena!! 🍂🍂 Älskar!!! Och dom stämplarna ser urmysiga ut! Villhöver nog dom 🙈😍 Kram Anna

  2. tolwers skriver:

    Sååå snygga Lena! Fantastiska höstkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *