Höstkort med Lawn Fawn

Hej! Det här blir mitt första inlägg här i CiP bloggen. Jag har fått den stora äran att vara med som gäst DT under några månader, så här hittar ni mig varannan tisdag. Louise Gustavsson heter jag och har pysslat under nästan hela mitt liv. Älskar att stämpla och måla med mina Distress ink dynor/ refiller. Jag har precis upptäckt de nya dynorna Distress oxide, wow vilka färger 🙂 Gör gärna kort av mina alster.

Mitt första inlägg blir ett höstkort.  Jag stämplade motivet på akvarellpapper som var så stort som kortstommen var. Innan jag målade bakgrunden så penslade jag ut lite maskerings ”gummi” på motiven, så de inte blev färgade. Detta behöver torka lite.

Använde sedan fyra av de nya Distress oxide dynorna och kom fram till att de blandade sig helt underbart. Jag skvätte även på lite vatten som sedan fick torka in. Gned sedan bort ”gummit” från motivet och målade med vattenpensel och distress ink. Skar ut ramen med en die och satte dubbelhäftande tejp under. Avslutade med glitterpenna på motiven och några sequines.

Material:
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black
VersaFine Ink Pad – Vintage sepia
Tim Holtz Distress ink
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Seedless Preserves

Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Twisted Citron
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Spiced Marmalade
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Jump For Joy
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Square Stackables
Foam Tape 3D Bredd 12 mm 5 m
Pebeo Drawing Gum 45ml
Mixed Sequins 3g 9/Pkg – Assorted Cups
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *