Stjärnor med Sizzix

Hej, idag har jag gått loss på en av de underbara diesen som Pete Hughes från Sizzix  demade på Meet & Greet förra helgen på Lindholmen i Göteborg. Pete var in härlig inspirationskälla med tips och trix.

Jag har använt American Crafts Christmas Glitter papper (block) men tyvärr finns det inte i webshopen. HÄR finns liknande glitterpapper. När man stansade ut i ett papper så får man ett ”nät” med stjärnor. Stansar man ut i ett annat papper så kan man fylla ut med det avvikande pappret så att stjärnorna framstår. Har använt tre olika ”God Jul” dies.

Ja då har jag lyckats komma igång med mina julkort 🙂

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, – Orange Peel Black
Bazzill Cardstock – Red
Crafters Companion Snow White – Hint of Silver   
Sizzix Thinlits Die – Diamond Cluster  
ROX Stamps Die – God Jul   
ROX Stamps Die – God Jul med stjärnor  
ROX Stamps Die – God Jul med skugga  

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *