Maja Design Denim and Friends Layout

Ibland så hittar man foton som man har tänkt scrappa en längre tid men det har inte blivit av. Jag hade ett sådant kort på lilleman när han hade fått en helikopter i födelsedagspresent. Den kära lilla helikoptern skulle åka till farmor och när den kom fram skulle den säga ”hello”.  Det gick givetvis bra att flyga med helikoptern, men den kom inte fram hela vägen till Nya Zealand , det är ju en bit från Sverige.

Maja Designs fina Denim and Friends funkar perfekt till en riktigt killig layout. Till Denim och Friends passar Kaisercrafts Die-cuts Indigo Blue perfekt i färgen. For the Record är en gömd tag där den lilla historien om helikoptern är nertecknad.

MajaDesignHelloDetalj1

MajaDesignHello

Material

 Maja Design Denim & Friends 12X12 – Blazer
Maja Design Denim & Friends 12X12 – Sunbleached
Maja Design Denim & Friends 12X12 – Paisley
Prima Puffy Stickers – Amber Moon
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Indigo Skies
Kaisercraft Decorative Die – Texture Lattice

Med önskan om en mysig lördag.

250-KarinT-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *