En tavla med Prima Finnabairs produkter

Idag tänkte jag visa er en canvas jag gjort med en del roliga mixed media-produkter.

Så här började jag! Med en svart canvasduk. Jag klippte till asymmetriska bitar av så kallad målarremsa som jag köpt på Biltema. HÄR hittar du den.

Jag plockade också fram en del roliga dekorationer som jag hade liggande. Det är en av sakerna som är rolig med den här typen av skapande, att man ”tager vad man haver”. Man rotar djupt ner i lådorna i scrapvrån, och plockar fram roliga saker!

Här blev det några metalldekorationer och en frigolitstjärna som jag skar itu och på så sätt fick platta baksidor. Jag fäste allt med Gel Medium. Jag penslade också på Texture Paste lite oregelbundet på tavlan.

När det torkat täckte jag allt med svart gesso. Allra bäst är att använda en stöpplare, en bred pensel eller en skumgummi-pensel. Använd sen en mindre pensel och fyll i gesso där de större verktygen inte kommit åt.

Jag strösslade också på lite Art Stones på stjärnorna. Jag använde Gel Medium som lim.

När det torkat börjar det roliga! Jag har använt Finnabair wax i blått och guld, och applicerat den med hjälp av pekfingret.

Material:
Jag använde en svart canvas/målarduk i annan storlek, men DENNA fina hittar du i butiken.
Prima Finnabair Art Basics 3D Matte Gel 236ml – Transparent
Prima Finnabair Art Extravagance Texture Paste 250ml – White Sand
Prima Finnabair Art Alchemy Opal Magic Wax 20ml – Turquoise Satin
Prima Finnabair Art Alchemy Metallique Wax 20ml – Vintage Gold
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – Black
Prima Finnabair Art Ingredients Mini Art Stones 230ml

Kram på er, alla härliga scrappare!

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *