Tonic Studio Mousse

Ny sida i min mixed media bok detta är ju så kul att få kleta och kladda lite. Först primade jag sidorna med gesso och sedan färgade jag in dom med några färger från Distress oxide och nu finns det många att välja på. Jag strök med dynorna direkt i boken och sprayade på med vatten. Tog med en av färgerna som jag använt till bakgrunden i bladstencilen. Flyttade sedan lite på stencilen och fyllde i med Tonic mousse med en pensel som jag skrapade av lite mot den ena kanten i stencilen så att det blev lite tjockare där.


Visst ser väl Divan ut som om hon drömmer om någon eller något. Bokstäver som skall användas behöver inte ha rätt färg dessa färgade jag in med samma mousse som jag använde i stencilen.

Materiallista:
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – Black
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte
Dyan Reaveleys Dylusions Clear Stamp & Stencil Set 9 – Leaf
Dyan Reaveleys Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Distress Oxide
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Indian Gold 802N
Sheena Douglass Groovin 60s 8×8 Stencil – 60s Diva


Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *