Artisan Powder och vaxer från Prima

IMG_1706

Hej på er!

Denna veckan har jag lekt lite med puder och vaxer från Prima. På alla tagsen har jag använt mig av en stencil som jag tagit lite paste på för att få struktor. Jag har skapat lite olika dekorationer med papperslera och formar och fäst på tagen, även satt på en bit band som jag hade i mina gömmor hemma. Sedan målat över det mesta med svart gesso, lämnat lite vitt på sina ställen.

IMG_1709

När detta sedan har torkat har jag gått loss med Artisan Powder först och sedan avslutat med vax. Jag sprayar vatten på och sedan häller jag på lite Powder tills jag är nöjd. När det torkat tar jag på vaxet. Jag har använt samma vax på alla, White gold och Vintage Silk. Jag har lagt burkarna ovanför tagsen så man ser vilka pulver jag använt på respektive tag. På de två till vänster har jag använt samma pulver.

IMG_1716

Har sedan dekorerat dom lite till med olika die cuts, pärlor, blommor och texter. Tadaaaa! Klara!

IMG_1715

IMG_1714

IMG_1713

Måste tillägga att detta var väldigt roligt och för mig som inte är någon klet och kladd tjej så var tags en bra och rolig storlek att göra. Samt White gold vaxet kan man nog kleta på allt och det blir vackert! Så roligt att jobba med….och luktar gott gjorde det också tycker jag:-)

Hoppas att vi ses om två veckor, då är det mitt sista inlägg för i år.

Material
Pebeo Studio Acrylics Gesso 250ml – Black
Liquitex Light Modeling Paste Acrylic Gel Medium 237 ml
Prima Iron Orchid Designs Paper Clay 250gr
Prima Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Keyholes
Prima Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Fleur
Frank Garcia Artisan Powder
Prima Art Alchemy Wax
Prima Memory Hardware Glass Pearls #1
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White
Tim Holtz – Advantus Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Tim Holtz Idea-0logy Metallic Stickers 4/Pkg – Quotations Black & White W/Gold
Prima Ephemera Cardstock Die-Cuts – Amber Moon
Prima Amber Moon Flowers – Aspen
Tim Holtz Idea-Ology Metal Adornments 24/Pkg – Antique Nickel Pinecones
Tim Holtz Idea-0logy Layers Die-Cuts 83/Pkg – Botanical
Prima Finnabair Art Basics 3D Gloss Gel 236ml – Transparent

Stenciler och några av formarna till leran var ”gammalt” jag hade hemma som inte finns i shoppen längre. Ha det nu så gott!

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Artisan Powder och vaxer från Prima

  1. Jessica Berggren skriver:

    Superfina!
    Det skulle nog jag också våga testa😜
    Kram🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *