December Daily Med Maya design

Årets December Daily eller julbok som jag kallar det blir i Maja designs nya serie Joyous Winterdays. Jag tar ett kort varje dag i december på alla dagarna som leder upp till jul och så dokumenterar jag det i ett minialbum.  Jag har gjort ett album liknande det vi gjorde på Meet & Greet. Det här albumet ser dock lite annorlunda ut inuti. Kommer visa upp lite sidor från insidan nästa lördag då jag har fått alla mina foton från Julen.

 

Material:
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Dusty teal
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Ice Blue
Maja Design Joyous Winterdays – Ephemera
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Frost
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Chilly
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Cozy inside
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Blizzard
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Sparkle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Snowflakes

Vill även passa på att önska er en riktigt GOD JUL!

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *