Owl I want for Christmas is You

Denna veckan har jag gjort ett kort som är ett presentkort och detta var faktiskt en av mina julklappar till min sambo Jörgen. För att göra detta kort så har jag använt mig av det här från Lawn Fawn.

     

Vid ett tidigare besök på CiLi in Papers så hade jag köpt diesen för att göra mitt presentkort men tyvärr glömt eller mer kanske missat att text vore trevligt för den som skall öppna så man vet vad man förväntas göra med kortet. Men som tur är så är ju CiLi in Papers en välsorterad butik som ofta har varorna hemma i butiken och jag har den stora lycka att bo så nära så ett besök i butiken är ingen större omväg 😉 .

 

Min lilla uggla har jag färglagt med Distress Inks och en vattenpensel, jag märker att det är på det sättet jag oftast färglägger trots att jag har en hög med fina pennor hemma.

Här ser ni texten som jag har stämplat på insidan av min första ”flärp”, för att den skall fästa lite lagom så har jag lagt ett lager med lim och låtit det torka innan jag stänger luckan. Då blir limmet som typ post-it att det fäster men inte limmar helt.

Så här är framsidan av mitt kort med den lilla handen som visar att man har något att titta på under flärpen. Mönsterpappret är ett från Bo Bunny-Fa La La som serien heter, jag har dock ett 6×6 Paper Pad där mönstret är lite mindre och passar bättre till kort.

På insidan ser det ut så här och som av en händelse passar ju fåglarna på insidan så bara till min Uggla på framsidan så nöjd 🙂 .

När man lyfter flärpen så ser man hur fint Presentkortet sitter bakom och det små halvmånarna som diesen Simple Gift Card Slots gör. Ett väldigt smidigt och kul sätt att göra en fin present på eller hur.

 

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Push Here
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Lift The Flap
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Simple Gift Card Slots
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Winter Owl
Lawn Fawn Custom Craft Die – Winter Owl
Lawn Fawn Clear Stamps – Winter Sparrows
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Winter Sparrows
Tombow – Mono Multi Liquid Glue XL 50g
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Here We Go A-Waddling
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear
BoBunny Paper Pad 6X6 – Fa La La

 

Jag hoppas att ni haft en härlig jul med klappar, mat och bara få vara lite lediga. Nu går vi in i årets sista vecka och det gäller att summera 2017. Och själv ser jag fram emot 2018.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *