Shakerkort med Lawn Fawn siffror

Hej och god fortsättning!
Nu när julen är över och ett nytt år har börjat ska jag visa ett nyårskort som jag gjorde till våra vänner som jag och min make firade nyår hos. Ett shakerkort som var jättekul att göra.

Jag började med att skära till ett vitt cardstock, 4″x 12″ = kortbasen. Från glitterpappret
( Luxery cardstock pack, finns i flera olika färger ) skar jag ut ett papper som var något mindre än kortbasen ca 3 3/4″ och 5 3/4″.
Siffrorna från Lawn Fawn dies Louie’s 123s ( såg att tvåan kom lite på sniskan men det är ju ”handgjort 🙂 ) skar jag ut med hjälp av min elektroniska skärmaskin Gemini från Crafters Companion. Såg att det inte finns någon i butiken just nu, men ring/maila till dem så kan de svara på när den finns till försäljning igen.

Limmade sedan fast en bit acetate plast med hjälp av Score-Tejp på baksidan över siffrorna och satte fast det som var i 0 och 8 med lite lim på framsidan.  Jag dubblade foamtapen och klippte till den innan jag satte fast det på baksidan, sedan fyllde jag tomrummet bakom siffrorna  med olika sorter av sequins. Jag tog vad jag hade hemma, men har ni inga hemma så finns det liknande sequins i butiken.Limmade på en baksida av en bit cardstock och sedan på kortstommen. Klart!

Material

Crafters Companion Gemini Die-Cutting & Embossing Machine

 Crafters Companion Luxury Cardstock Pack A4 30Pkg 250gr – Ice Blue
Crafters Companion Printable Inkjet Acetate

Lawn Fawn Custom Craft Die – Louies 123s

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
 Scor-Tape .625X27yd
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Paige Evans Sequins – Turn The Page

Jag önskar alla ett härligt nytt scrap år 2018. Hoppas vi ses, om 14 dagar! kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Shakerkort med Lawn Fawn siffror

  1. Anna skriver:

    Åhh!! Så finurligt, stilrent och galet snyggt detta är!! Me like!! 😍 Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *