Morgonpigg Stampendousfågel

Godmorgon!

Idag bjuder jag på lite fågelsång igen!
Kvittret får ni föreställa er, men rörelsen bjuder jag på – se längst ner i inlägget.

Jag lekte lite tidigare med en turnabout-stämpel från Concord & 9th, och efter att ha gjort ett annat kort så blev det en liten spillremsa som jag inte kände för att kasta bort. Den fick bli startpunkten för det här kortet. Fågeln och grenen är från Stampendous och det finns ett matchande set med dies som gör det enkelt att stansa ut dom, när man vill ha figurerna lösa som jag har här. Precis när jag skulle sätta fast fågeln på kortet så ramlade jag över min påse med Wobbles. Ahh, en sån bakom pippin och den skulle få lite liv! Det bästa är att man får till kortet nästan helt platt med dessa wobbles, så det gör det enkelt att skicka. Sedan när man tar upp kortet så poppar figuren upp och går att röra på.
Hörnen på kortet har jag ritat på fri hand med svart penna.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6Wt_h6SU3yk&w=560&h=315]

Material:
Action Wobble Spring 6/Pkg (finns olika storlekar)
Stampendous Cling Stamp W/ Template 9X5.25 – Spring Tweets
Stampendous Dies – Spring Tweets
Concord & 9th Clear Stamps 6X6 – Triangle Turnabout
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Till Brudparet

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Morgonpigg Stampendousfågel

  1. Anna skriver:

    Ohhh!! En sån fin liten gröööön Pippi 💚💚💚 Snyggt!! Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *