Blomsterkort med Altenew stämplar.

Hej! Nu är julen är över och jag har längtat efter att stämpla något annat än julkort, så idag blev det ett kort med Altenew stämplar och målat med Distress ink. Eftersom jag var sugen på att måla så använde jag bara en av stämplarna, dvs bara den som gav mig ytterlinjerna.
18014
Jag stämplade på akvarellpapper med Antique Linen, för jag ville inte ha så markerade linjer och eftersom distresserna är vattenlösliga så syns dessa inte så starkt.
18015
Jag maskade ihop blommorna, denna gången använde jag mig av maskeringspapper, som jag stämplade blommorna på, klippte ut och maskade över blommorna. Dessa kan man använda flera gånger. Det går också bra att använda post it lappar. Jag målade blommorna med en vattenpensel och mina Distress Ink Refiller.
18013
Satte fast bilden på ett svart cardstock och sedan 3D tejp på baksidan. Bakgrundspappret är ett grön papper från Lawn Fawn. Lite glitter på blommorna och några Nuvo Crystal Drops…..
18011
Så är kortet färdigt, en blomsterkort. Jag satte det på ett vitt cardstock som mätte 12″x 4″ och vikt på mitten. Texten kommer från Inkywings. Jag plockade fram en av min möstersaxar och klippte kanten lite och satte en bit av det gröna pappret på insidan också.
18012
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock
Lawn Fawn Collection Pack 12X12 – Perfectly Plaid Rainbow

Distress Inks
 Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter
Inkadinkado Stamping Mask Paper 12/Pkg

Altenew Layering Clear Stamps 4X6 30/Pkg – Whimsical Flowers 
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Choklad

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay

Jag hoppas att ni kikar in här igen om 14 dagar. Kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Blomsterkort med Altenew stämplar.

  1. Anna skriver:

    Otroligt vackert!! Mums🌸🌸🌸 Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *