Good Vibes!

IMG_2755

Denna vecka har jag gjort 2 layouter där jag endast använt mig av Crate Papers nya serie Good Vibes (förutom datumstämpeln på layout 2, den är gammal).

Jag gör även PL, men så är det vissa kort som man vill göra lite ”mer” av och då ”slänger” jag in en layout i albumet. Varje gång jag framkallar kort under året till PL så tar jag ut några kort , men jag hinner inte alltid att göra dom. Så nu när det snart är dags att avsluta 2017 (ja, jag har inte gjort det än:-) ) så försöker jag även att göra layouter av de kort som jag rensat ut under året. Så korten till dessa layouter är från i somras.

IMG_2753

Kortet nedan är taget på dotterns 2 årsdag. Hon fyller 25 juli , så mitt i sommaren. Hittills har vi alltid kunnat fira hennes dag ute i solen….de 2 som hon haft, hoppas att det håller i sig!

IMG_2756

Jag längtar så till sommaren, speciellt nu i februari som inte är en av mina favorit månader. Men snart vänder det! Bara vi tar oss igenom februari och mars….så brukar april kunna komma med fint väder!

IMG_2756IMG_2757

Ha det så gott!

Material
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 45/Pkg – Good Vibes
Crate Paper Cardstock Stickers 6X12 2/Pkg – Good Vibes
Crate Paper Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Good Vibes High Five Words
Crate Paper Good Vibes Double-Sided Cardstock 12X12 – Hashtag
Crate Paper Good Vibes Double-Sided Cardstock 12X12 – All Good
Crate Paper Good Vibes Double-Sided Cardstock 12X12 – You Rock
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Foam Tabs 272/Pkg
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher (jag har en liknande denna)

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *