Me & My Big Ideas Create 365 MINI Happy Planner

I maj förra året började jag en lång resa mot ett hälsosammare liv. Jag har noterat ner det mesta i en Bullet Journal. I år så ville jag ändra lite på formatet och förälskade mig i Me & My Big Ideas (MAMBI) Create 365 MINI Happy Planner.

Den passar mig för den har det som jag behövde för min resa.
1. Månadssammanställning
2. Månadsöversikt
3. Veckoöversikt
– Med matplanering för alla mål
– Den börjar på Måndag i varje uppslag.
– Träning
– Vattenintag
4. Tabbar för varje månad

Det bästa med min Mambi  planner är att det finns inga datum eller förutbestämda  månader, veckor  etc. Det skriver du nämligen in själv. Du kan börja vilken månad du vill för du skriver själv in datum, både för månad och veckouppslag. I den här plannern följer även månadernas tabbnamn med, så vill du börja i mars så gör du det, både på tabbarna månadsöversikten och veckoöversikten. Eftersom jag började nu i januari så börjar min planner i januari också.  Namnen på månaderna på tabbarna i kalendern följer med i ett stickers ark i plannern.

Den har även något om kalorier men det sätter jag en sticker över varje vecka och skriver ner antal steg jag går per dag i stället.

Men det som jag tycker är det bästa med den är att man kan ta ut blad för det är enkelt att lägga till och ta ut blad i den. Jag tycker att i många planners är det svårt att skriva på den smala sidan här kan enkelt ta ut den sidan och skriva det man behöver och sedan sätta tillbaka den igen.

IMG_9762

Min planner och det stickers jag för tillfället använder. De kan variera varje vecka vad jag använder och känner för just då.

IMG_9763

Det finns även en årsöversikt för mått och vikt.

IMG_9766

Kanske lite svårt att se men det här är en favorit – tabbar för varje månad.

IMG_9771

Månadens sammanfattning

IMG_9770

Jag börjar med att plocka ut bladet och sedan välja veckans tema och därefter sätta stickers.

IMG_9769IMG_9767

Så här kan ett av mina veckouppslag se utan innan veckan har börjat, jag planerar in alla mat för att få en bra och genomtänkt vecka. Det jag sedan fyller i varje vecka är steg, träning och vatten allt eftersom det genomförs. Jag fyller i maten med blyerts eftersom den kan ändras under veckan gång. Då kan jag enkelt sudda och skriva ner vad jag egentligen åt.

Material:

 Me & My Big Ideas Create 365 MINI Happy Planner – Sweat Smile Repeat
Me & My Big Ideas Create 365 Planner Stickers 5 Sheets/Pkg – Everyday Reminders
Me & My Big Ideas Create 365 Planner Stickers 5 Sheets/Pkg – Fitness
Simple Stories Carpe Diem Mini Stickers – Beautiful

Hoppas ni får en mysig lördag!

250-KarinT-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *