Penelope med Bo Bunny

Denna veckan har jag använt mig av den härliga pappersserien Penelope från Bo Bunny, härligt mustiga färger brunt, grönt och blått. Härligt med en brun pappersserie som jag ändå blir så glad över, då brunt inte är min färg 🙂 .

 

Här ser ni det det fina blommorna som man kan klippa ut för hand för att dekorera på kort eller layouter. I mitten på blommarna har jag lagt ett lager med min Spectrum Noir Sparkle pens.

Chalkade och ruggade kanter och lite lyft på det som är klistrat lager på lager. Jag har klistrat fast det olika lagren men inte lagt min tejp längst ut utan lämnat någon centimeter från kanten så att det lyfter lite när man har satt fast allt.

Här har jag gjort ett kort till någon som behövde muntas upp lite efter att ha varit sjuk i influensa och vad är väl bättre än ett ask choklad och ett kort förstås. Mönsterpappren kommer ju från Penelope förstås men blommorna och stämpeln hittade jag i mina gömmor.

Det sista bidraget från Penelopes underbara pappersserie från Bo Bunny, här har jag klippt ute hjärtat från mönsterpappret Journey.

Det sista blev en Tag som jag lagt lite Embossing Paste på, då jag upptäckte att min Texture Paste hade torkat 🙁 , tur att man har lite andra produkter på hyllan att välja bland. Diesen Thanks kommer så klart från Lawn Fawn. Det gör så fina och användbara dies och stämplar, en av mina favorit varumärken. Ni har väl sett alla nyheterna som kom in till CiLi in Papers förra veckan, om inte så klicka då här.

Material:
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Abbey
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Journey
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Dots
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Laugh
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Love
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Live
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Tonic Studios Titanium Fine Control Snip
BoBunny Penelope Double-Sided Cardstock 12X12 – Love
Mandys Dies – Grattis
Diamond Press Fashion Dies – Block Numbers
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Scalloped Border
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Thanks
Dreamweaver Embossing Paste 236ml – Orginal
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

 

Äntligen måndag igen och en ny spännande vecka jag ser fram emot alla spännande nyheter i CiLi:s webshop. Förmodligen en hel del som jag #villhöver 😉 .

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *