Tuff låda!

IMG_2840

Jag har en vän som ofta ”klär” in olika saker med denna tekniken. Det kan vara allt från olika påskägg till olika askar. Jag var tillslut bara tvungen att testa själv ! Detta är absolut något jag kommer att göra igen. Det krävs inte så mycket saker och det blir väldigt effekt fullt. Jag tog en gammal låda jag hade hemma och målade locket med svart gesso.

Klippte olika bitar av foam som jag sedan klistrade på med hjälp av en värmepistol. Vissa bitar satte jag över varandra och vissa kloss ann.

IMG_2844

Tog Nuvo drops och duttade på som ”små spikhuvuden”, se ovan. När detta torkat målade jag över allt med svart gesso igen. Foamen och dropparna kan man ju ta i vilken färg som helst, allt målas ju över ändå. Dock tror jag att det är lättare att använda sig av så mörka färger som möjligt så blir det lättare att få allt täckt ordentligt, så det inte lyser igenom.

IMG_2853

Tog sedan lite vax på fingret och bara drog det planlöst över allt. Jag använde mig av Rose Gold , men jag tror inte det spelar någon roll vilken vax man skulle ta på så skulle det bli snyggt. Prima har flera fina vaxer att använda sig av.

IMG_2993

Jag avsluta sedan med att dekorera den med sådant jag hade hemma, lite spets, blommor från Prima , jag klippte även ut lite detaljer från ett gammalt papper som låg hemma. Det är bara att taga vad man haver:-)

Material

Foam Sheets 5.4X8.4 24/Pkg – Multi
Pebeo Studio Acrylics Gesso 250ml – Black
American Crafts Sticky Thumb Cordless Mini Hot Glue Gun – Blue (jag har annan variant)
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – Midnight Sky 755N
Prima Finnabair Art Alchemy Metallique Wax 20ml – Rose Gold

Kram

250-Maria-CiP copy

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tuff låda!

  1. tolwers skriver:

    Så coolt och riktigt snygg effekt!

  2. Jessica Berggren skriver:

    Galet cool!!! Det måste jag testa. Du är såååå duktig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *