Prima Amelia Rose

3 cardstock, 3 likadana mönsterpapper och lite restpapper från Prima Amelia Rose gick det åt för att göra denna asken i storlek 7,5×7,5 tum. Jag gjorde några mindre askar att pynta ovansidan med och det är på dom som jag använde restpapprena i små bitar, många blommor fick det också bli på ovansidan.

Jag hade inga bokstäverna till GRATTIS som passade i färg, så då embossade jag dom som jag hade så att de passade.

Materiallista:
Prima Double-Sided Paper Pad 12X12 24/Pkg – Amelia Rose
Prima Amelia Rose Paper Flowers – Sweet Memory
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Orange Peel Black
Scor tape
Tonic Studios Super Trimmer
Stampendous Deep Impression Embossing Enamel 17gr – Chunky Copper

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *