Baby Girl Album med Maja design och Echo Park

Barnen har fått en kusin och jag har blivit moster igen. Fantastiskt!

Som en present till alla tre kusintjejerna gjorde jag ett babyalbum. De två äldre systrarna (9 & 12 år) älskar att pyssla.  De brukar komma och hälsa på och pyssla hos moster. 🙂 Som present till den nya bäbisen och till systrarna så fick dom ett babyalbum som de ska göra klart med alla dekorationer och papper dom kan tänkas behöva för att dokumentera lillans första år. Jag gjorde även ett litet kort där de har fått i uppgift att dokumentera deras systers första år med foton och text i det här albumet.

Själva albumbasen har fantastiskt duktiga Veronica i vårt DT – team gjort!

Jag dekorerade framsidan med Maja Design och Echo park och en fin bild på lillan. Instick mellan sidorna och första uppslaget är också klara. Så nu kan storasystrarna enkelt börja jobba med albumet. En mycket uppskattad present och vi har redan bokat in dagar när vi ska sätta oss och göra klart det här tillsammans.

Material
Maja Design Vintage Baby – Ephemera cards
Maja Design Vintage Baby – Journaling cards pink
Maja Design Vintage Baby – Die cuts

Echo Park Enamel Words & Phrases – Sweet Baby Girl
Echo Park Enamel Shapes – Sweet Baby Girl
Echo Park Sweet Baby Girl Chipboard 6X13 – Accents
Echo Park Decorative Brads 25/Pkg – Sweet Baby Girl
Maja Design Vintage Baby – First teddy bear

Önskar er alla en fin lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *