Grattis kort

Hej! Idag ska jag visa ett set från Lawn Fawn som jag blev superförtjust i. Setet heter Simply Celebrate och har ljus, kycklingar, blommor , ballonger och stjärnor i rader. Så användbart, jag använde mig av ballongerna denna gången.
2018-03-15-17.54
Texten stämplade jag 3 gånger med hjälp av min Misty från ett nytt set från inkyWings som heter inbjudan script. Jag älskar svenska texter och har nog investerat i de flesta utav hennes clearstämplar.

2018-03-15-17.50
Ballongerna målade jag lite åt regnbågsfärger genom att måla med min vattenpensel och blanda tre Distress ink färger, röd, gul och blå.

2018-03-15-18
Bakgrundspappret kommer från ytterligare ett favoritpapper från Lawn Fawn ”really rainbow”. Köpte denna gången 12″x 12″ och delar det i 4 delar så har jag till några fler kort. Avslutade med en linje med svart penna och limmade upp det på en 6″x 6″ cardstock.

2018-03-15-18.14

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Lawn Fawn Double-Sided Collection Pack 12X12 12/Pkg – Really Rainbow
Distress Inks
 Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter


 Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Simply Celebrate
 InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Inbjudan

Det var allt för denna veckan. Hoppas vi ses nästa. Kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *