Dina Wakley tags

IMG_3949

Mars och april var en månad full av vab för vår familj. Det blev inte så mycket tid till att scrappa. Känns som jag höll på med dessa tags i flera veckor, då jag gjorde 10 minuter då och 10 minuter då. Men totalt så tog det nog bara 2 timmar….max

IMG_3950

Jag började med ett vitt vanligt cardstock 30×30 som jag målade helt utan att tänka med olika Dylusions paint. Sedan gick jag loss och stämplade med mina Dina Wankley stämplar över hela pappret. Klippte sedan ut de stämplade motiven så gott jag kunde.

IMG_3947

Stansade ut ett gäng tags med min absoluta favorit tag die ifrån Tim Holtz. Gör ni många tags så rekomenderar jag den. Jag älskar tags och av alla mina dies så är det denna jag använder absolut mest!

Stämplade även upp massa texter från Dylusions som jag klippte ut. Sedan var det bara att montera ihop allt. Jag använde den absolut bästa tejpen , Scor tape, för att fästa de färgglada motiven och sedan använde jag 3D kuddar för texterna.

IMG_E3978

Jag har den senaste tiden använt en del tissue paper när jag pysslar och fann dessa färgglada från Jane Davenport i affären sist som jag bara var tvungen att ha. Dessa hette collage paper. Jag använde de på samma sätt som tissue paper. Tissue paper är som  smörpapper medans dessa är mer som vanliga servetter. Lite ”knöligare” , men inga problem. Jag blev nöjd och tyckte de gjorde en kul effekt på tagsen.

Önskar er en trevlig helg och att vi ses om två veckor!

Material
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Paint 59 ml
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 Här finner ni flera roliga text stämplar, med lite ”kaxigare” texter
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Abstract Figures
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Scribbly Birds
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Silhouetted Women
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Interesting Faces
Scor-Tape .125X27 Yds
Fästkuddar 3D, stl. 5x5x1 mm, 2ark
Sizzix Movers & Shapers Base Die By Tim Holtz Tag & Bookplates Ett måste om du gör många tags…enligt mig:-)
Jane Davenport Mixed Media 2-Ply Collage Paper 32/Pkg
Prima Finnabair Art Basics 3D Gloss Gel 236ml – Transparent

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *