Stampendous – småkort

Hej! Några snabba småkort med Stampendous Window Messages.

Bakgrunden till tre av korten är infärgad med Distress Oxide och lite ”vattenskvätt”.

Bakgrunden till detta kort har jag kletat ut lite färg på mitt underlägg som jag sprejade vatten på – sedan drog jag pappret flera gånger i färgerna tills jag blev nöjd. Lite vattenstänk därefter. Alla korten stämplade jag med svart Mementodyna. ”Duttade” några Nuvo Jewels Drops” som ”daggdroppar”.

Material:
Bazzill kardstock      
Stampendous Perfectly Clear Stamps 4×6 – Window Messages
Distress Oxide
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 6/Pkg – Stitched Squares
Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Sea Breeze 646N
Misti stamp tool
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Memento Ink Pad Tuxedo Black

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *