Ram med Paper Dolls och visdomsord

Godmorgon!
En kompis kom med en rolig utmaning, nämligen att dekorera en fotoram! Efter lite klurande så kom jag fram till att jag ville köra lite mixmedia på den.

Först gällde det att grunda den så färgen kunde fästa ordentligt (ramen var i plast). Jag använde mig av ett lager gesso som jag nästan stöpplade på för att få lite struktur. Därefter tog jag en av Tims stenciler och gjorde mer struktur med hjälp av Grit Paste. När allt var torrt började jag färga in ramen med Finnabairs Art Alchemy Acrylic Paint. Tyvärr skrev jag aldrig upp vilka färger jag använde, men det är bara två olika. En blå-turkos och en åt det beige hållet. Även blommorna fick sig lite färg med samma akrylfärger.

Bilden i ramen höll jag enkel. Lite bakgrundsfärg med hjälp av Primas akvarellfärger och sedan en av dom större Paper Dollsen + Timpans stickerstext och det hela var klart. Kan stå framme på bordet som en liten gullig påminnelse om livet!

Material:
Dina Wakley Media Gesso 118ml Jar – White
Tim Holtz Distress Grit Paste
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Harlequin
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Decadent Pies
Tim Holtz – Advantus Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Prima Art Alchemy Acrylic Paint

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *