Kaisercraft – Misty Mountains

Misty Mountains var en ny upplevelse för mig kanske inte riktigt de färger som jag brukar använda men just därför föll jag för denna serien när vi i helgen hade en DT-träff nere i Skåne. Så det fick bli 2 st enkla kort. Texterna ”believe in you” och ”good vihes only” skar jag ut från klipparket med bara texter på.

Materiallista:
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Misty Mountains
Kaisercraft Misty Mountains Foiled Cardstock 12X12 – Be You Quotes
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Misty Mountains
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Scor Tape
Tonic Studios Super Trimmer

Ha en fortsatt bra sommar jag njuter i fulla drag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *