Kaisercrafts Stargazer

Idag tänkte jag visa Er en LO som jag har gjort med papper från Kaisercrafts Stargazer. Jag älskar verkligen den serien och jag fick direkt en tanke på vad jag skulle göra med dem. Jag har använt mig ut av kort från min London-resa för ett par år sedan, när jag var på Madame Tussauds, och kramades lite med figurerna från Star Wars.

Allt på LOn är från Stargazer, trädekorationer, bakgrunspapper och ephemera.

Här har jag träffat på min absoluta favorit BB-8.

Väl mött nästa gång.
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Stargazer
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Stargazer
Kaisercraft Stargazer Double-Sided Cardstock 12X12 – Constellation
Kaisercraft Wooden Flourishes 55/Pkg – Star & Moon

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *