Rawa 2001 – Pink Paislee Summer light

Sommar  sol och bad vilken fantastisk sommar vi har det här året. Ibland är det nästan lite för varmt att vara ute. Jag har roat mig med att städa bland mina scrapsaker på kvällarna. Ibland hittar man saker som har försvunnit. Det här kortet hittade jag. Det togs med en av våra första digitalkameror 2001 på vår favoritö Rawa. Vi bodde i Singapore på den tiden och ibland behövde man komma bort ifrån staden och ta sig ut till närliggande öar. Vi var ofta hos Allang på ön Rawa i Malaysia på helgerna. Underbara minnen och det här fotot säger allt vad gäller strand och vatten. Det är taget på en ranglig brygga över havet.

Det här fotot gör mig glad och det gör även Pink Paislees Summer Lights.

Material
Pink Paislee Thickers 5.5X11 2/Pkg – Summer Lights Holographic Foil Icons
Pink Paislee Summer Lights Double-Sided Cardstock 12X12 – #10
Pink Paislee Summer Lights Double-Sided Cardstock 12X12 – #01
Pink Paislee Summer Lights Double-Sided Cardstock 12X12 – #03

Hoppas ni får en härlig sommarlördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *