Mix Media kort

Hej, idag har jag gjort ett Mix Media kort. Det var såå kul. Jag är lite feg att våga ”kladda” men det är bara att öva, öva 🙂 Jag har använt mig av en stencil och Soft Matte Gel, transparent på kortbasen som jag sedan har strukit på lite Rose Gold vax. Jag tog en kartongbit som jag limmade fast mönsterpapper som jag har rivit i bitar med Soft Matte Gel. Strök även ett lager över allt. På pappkartongen har jag byggt upp mitt motiv. Papperslera till vingarna. Texture Pasta, Graphite över kugghjulsstencilen. Det är glitter i den så det blir fint skimmer. Som ni ser så har jag strukit ett ojämnt lager med pastan, allt för att få olika effekt.

Jag har strukit med Graphite pastan och vaxet lite här och där.

Material:
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Flourish
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte
Prima Finnabair Art Alchemy Metallique Wax 20ml – Rose Gold
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 1
Prima Finnabair Art Extravagance Texture Paste 250 ml – Graphite
Prima Finnabair Art Ingredients Art Stones 230ml
Prima Silicone Mould – Wing & Locket
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards
Limpistol, en variant
Scor-Tape
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *