Art Journal med Scribble Sticks

Godmorgon där ute!

Nu kikar jag in här med ett uppslag i en Art Journal igen. Den här gången kunde jag inte motstå en liten bok som låg i gratis-lådan på loppis, den låg ju liksom bara där och skrek att den ville bli en liten Art Journal. Så… sagt och gjort, det blev den!

Jag har limmat ihop 3-4 sidor för att få lite bättre grund att jobba på, och så har jag penslat på vit gesso ganska tunnt för att inte färgerna skall sugas upp helt av dom gamla bok-bladen. Jag ville ändå att texten skulle lysa igenom gessot lite eftersom det ger lite struktur på sidan.

Tjejen är stämplad och urklippt från ett separat papper och ditlimmad efter att jag målat med scribble sticksen där motivet och texten skulle sitta. Man målar bara med kritorna lite lätt där man vill ha färgerna och så blöter man upp fälten med lite vatten så dom flyter ihop. Blir fantastiskt läckert.

Material:
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – White
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg
Dina Wakley Media Journal Clips 4/Pkg – Large
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Silhouetted Women
Ranger Ink Mini Archival Ink Pads – Kit#4 Wendy Vecchi
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Snarky
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *